Arendal festival supply (AFS) er naturlig samarbeidspartner for små og store festivaler på Agder og Telemark.


Arendal kommune og deler av kulturlivet i Arendal, som feks. Canal Street og Hove Republic, er i dag eiere av Arendal Festival Supply AS. Vi leier også ut utstyr til  entrepenører / private aktører m.f.

Hensikten med selskapet er å skape best mulig vilkår for festivalene i Agder og Telemark gjennom å tilby lave markedspriser på utleieprodukter som små og store festivaler trenger. Etableringen av selskapet vårt tilsier en stor miljøgevinst i reduserte transportavstander. AFS leier ut gjerder, toaletter, elektriske biler, strømutstyr, bord/benker m.m.

Referanser

Vi kan nevne mange arrangementer som har brukt vår utstyr de siste årene. I tillegg til de som er nevnt med bilder under, har vi disse: Hovefestivalen, Canal Street, NGP,
Skoleåpning på Campus Grimstad, Brokelandsheia marked, Sykkelløp i Kristiansand og Grimstad, Moringen Pub på Hisøya, "Heimover" i Åmli, Kystkulturuka, Div. arrangementer på Groos og Kirkeheia i Grimstad, Dølemo marknaden, Goat Rock i Tvedestrand, Skjærgårdstreffen og konsertene på Sam Eyde's plass i Arendal.


Her har vi samlet litt bilder fra festivaler og konserter hvor utstyret er i bruk.

Canal Street, Arendal:gjerder_cnalstreet.jpg


Hovefestivalen, Arendal:

hove22_733296i_gjerder.jpg
gjerder_hove.jpg

hove_toaletter.jpg


Palmesus, Kristiansand:

plamesus_gjerde.jpg


NGP, Arendal:


ngparendal_gjerder.jpg


Gummibåtfestivalen, Birkeland:


gummibu00e5tfestivalen_gjerder.jpg


Nytelsesfestivalen, Grimstad:


nytelsesfestivalen_gjerder.jpg